Wok Buffet

Ons buffet is een samensmelting van verschillende Aziatische kookstylen en keukens en biedt onbegrensde mogelijkheden en keuze aan originele en smaakvolle gerechten.
Zowel de voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, bijgerechten, fruit als de desserts vindt u in een van onze buffetten. Wij adviseren ook, om eerst een kijkje te nemen langst onze hele buffet om vervolgens een volgorde van gebruik te bepalen.
 
Maak zo vaak als u wenst, keuze uit onze immens uitgebreide Wok & Grill buffet. Ons Wok & Grill buffet bestaat uit verschillende buffetten waarvan u onbeperkt gebruik kunt maken.
 

Wokbuffet – Live cooking

Het Wok buffet is een buffet met een zeer grote keuze aan dagverse ingrediënten. Zo vindt u hier diverse soorten verse vlees- en visproducten. U kunt ieder keer weer een eigen samenstelling maken en vervolgens uw selectie aanbieden aan een van onze chefs. Onze chefs zullen uw gerecht direct wokken met eventueel een saus naar keuze, zoals zwarte peper, sichuan, zoetzuur, knoflook, oester, kerrie of ketjap.
 
Deze persoonlijk manier van eten zorgt dat uw avondje uit een hele beleving wordt. Daarnaast is de ongedwongen sfeer ook nog eens heel erg gezellig. Ideaal voor familie-, bedrijfs- of groepsuitjes. Een avond bij de Gouden Wok is ook voor kinderen een leuke avond. Zo kunnen ze zelf kiezen wat ze willen eten en we hebben we naast onze balie een aparte afdeling voor de kleintjes waar ze kunnen spelen en gamen.
 

Warme buffet

In onze warme buffet vindt u specialiteiten en warme voorgerechten van onze Chef kok. Deze lekkernijen zijn al reeds bereid en kunt u direct opscheppen.
 

Enkele recepten

Gon Bo recept

Pittige Chinese saus met een lange traditie, gemaakt met Chinese chili, Pikant

Zwarte peper recept

Zwarte peper, zoute soya, knoflook, Medium pikant

Sweet sour recept

Chinese stroop, tropische vruchten, Niet pikant

Yellow bean recept

Oriëntaalse saus op basis van gele soyabonen, Licht tot medium pikant

Cheung Paw recept

Zoet-pikante saus van soyabonenpasta, knoflook, Medium pikant

Hoisin recept

Chinese kruiden saus, perfecte combinatie bij veel gerechten, Niet pikant

San Cha recept

Oestersaus, knoflook, chili peper. Medium pikant