Grill Buffet

Grill buffet – Live cooking

Ook in de Noordvleugel van ons restaurant (naast de Teppanyaki plaat) bevindt zich de Grill. Hier staan onze chefs voor u klaar om uw buffet selectie helemaal naar uw wensen te bereiden. Ook voor de Grill kunt u een selectie maken uit onze buffetten. U heeft een ruime keuze aan verse vlees- en visproducten, zoals Black Angus runderburgers, varkenshaas, kipfilet, varkens spiesjes, maar ook heerlijke verse panga- en zalm filet. Maak uw keuze en geniet van een heerlijke grill/barbecue smaak aan uw stukje vlees of vis.
 
Na de bereiding kunt u ervoor kiezen om een van onze heerlijke sauzen aan toe te voegen. Onze Grill buffet biedt u een grote keuze aan verschillende soorten vis, vlees, groente en champignons wat u kunt laten grillen.
 
Ons buffet is een samensmelting van verschillende Aziatische kookstijlen en keukens en biedt onbegrensde mogelijkheden en keuze aan originele en smaakvolle gerechten.
Zowel de voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, bijgerechten, fruit als de desserts vindt u in een van onze buffetten. Wij adviseren ook, om eerst een kijkje te nemen langst onze hele buffet om vervolgens een volgorde van gebruik te bepalen.
 
Maak zo vaak als u wenst, keuze uit onze immens uitgebreide Wok & Grill buffet. Ons Wok & Grill buffet bestaat verschillende buffetten waaruit u onbeperkt gebruik kunt maken.
 
Vegetariërs en gasten met speciale dieetwensen of allergieën kunnen altijd de buffet selectie laten bereiden in de keuken. U weet dan zeker dat uw gerecht is klaargemaakt in een schone pan zodat u rustig kunt genieten. Vraag onze chefs of uw gastvrouw/gastheer naar de mogelijkheden.