Teppanyaki Buffet

Ons buffet is een samensmelting van verschillende Aziatische kookstijlen en keukens en biedt onbegrensde mogelijkheden en keuze aan originele en smaakvolle gerechten. In de Noordvleugel van ons restaurant bevindt zich de ‘Teppanyaki plaat’. U heeft een ruime keuze aan verse vlees- en visproducten, zoals Black Angus runderburgers, varkenshaas, kipfilet, varkens spiesjes, maar ook heerlijke verse panga- en zalm filet.
 

Grill buffet – Live cooking

Teppanyaki buffet - Gouden WokBij het Grill buffet werken wij met een grote Japanse bakplaat (Teppan Yaki). U kunt zo vaak als u wenst een keuze maken uit onze uitgebreide Grill buffet en dit vervolgens aanbieden bij de Grill plaat waar onze chefs het zullen bereiden. Na de bereiding kunt u ervoor kiezen om een van onze heerlijke sauzen aan toe te voegen. Ons grill buffet biedt u een grote keuze aan verschillende soorten vis, vlees, groente en champignons wat u kunt laten grillen. Natuurlijk kunt u uw keuze aanvullen met frietjes, aardappelkroketjes, verse oesters en spare ribs. Ook kunt u kiezen voor Nasi, Bami en Pangsit Goreng.
 
De voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, bijgerechten, fruit en desserts vindt u in één van de buffetten in ons riante restaurant. Wij adviseren ook, om eerst een kijkje te nemen langst onze hele buffet om vervolgens een volgorde van gebruik te bepalen.
 
Maak zo vaak als u wenst een keuze uit onze immens uitgebreide Wok & Grill buffet.
 
Vegetariërs en gasten met speciale dieetwensen of allergieën kunnen altijd de buffet selectie laten bereiden in de keuken. U weet dan zeker dat uw gerecht is klaargemaakt in een schone pan zodat u rustig kunt genieten. Vraag onze chefs of uw gastvrouw/gastheer naar de mogelijkheden.