Sushi Buffet

De Japanse keuken is erg gezond en erg smaakvol in zijn eenvoud. De basis voor lekkere sushi is de versheid van de ingrediënten. Hoe verser hoe beter. Of het nu gaat om vis, groente of zelfs de rijst. In ons koude buffet vindt u naast heerlijk dagverse salades en rauwkost producten ook heerlijke verse sushi. Er is voor elk wat wils. Voor de visliefhebbers wordt onze keuken dagelijks aangevuld met de heerlijke verse vis. Voor de vleeseters worden onze sushi gemaakt met de beste tournedos. Uiteraard kunnen de vegetariërs rekenen op kraakverse groenten. Onze verse vega sushi’s hebben weinig vet en zijn rijk aan eiwitten.
 
Lekker eten en gezond tafelen dus. Ons gekoelde sushi buffet wordt doorlopend aangevuld met heerlijke klassiekers. Zo kunt u in ons sushi-buffet wisselend kiezen uit o.a.:

De Gouden Wok Maki Sushi

Maki Sushi

Makisushi is de in Europa en Nederland verreweg meest bekende soort sushi, bestaande uit vullingen van meestal een combinatie van vis en rijst met er omheen de speciale sushi rijst, wat vervolgens weer in een dun reepje zeewier gewikkeld is.

De Gouden Wok Nigiri Sushi

Nigiri Sushi

Nigiri sushis ook een erg bekende soort sushi, bestaande uit een met de hand gekneed bolletje rijst met er bovenop een stukje vis of andere zeevruchten. Soms worden ze met een reepje zeewier bij elkaar gebonden zodat het niet uit elkaar valt.

De Gouden Wok OshiSushi

Oshi Sushi

Oshi sushis in tegenstelling tot de meeste sushi die uit Tokyo komt afkomstig uit Osaka, de tweede stad van Japan, en bestaat uit kleine in elkaar geperste blokjes die van de buitenkant meer weg hebben van een gebakje dan van iets met rijst en vis.

De Gouden Wok California Roll

California Roll

De California Roll is een westerse variant van sushi, afkomstig uit Californië in de Verenigde Staten waar in de jaren 1960 de eerste sushi restaurants buiten Japan geopend waren, met de zeewier aan de binnenkant in plaats van de buitenkant.